divendres, 10 de setembre del 2010

Endavant crida als ciutadans a reclamar els seus drets durant la Diada

Noticia difosa a http://www.cugat.cat

El col·lectiu Endavant se sumarà a la manifestació que es farà a Barcelona
El col·lectiu Endavant se sumarà a la manifestació que es farà a Barcelona
El col·lectiu Endavant demana als santcugatencs que surtin al carrer l'Onze de Setembre per reclamar els seus drets nacionals i socials. L'organització socialista considera que enguany, amb la sentència sobre l'Estatut i la política econòmica i social del govern de l'Estat, és més necessari que mai treballar per l'independència política i per aturar les retallades socials que paguen els treballadors. Endavant, que forma part de la Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI), s'ha sumat a les crítiques a l'Ajuntament per la concessió, un dia abans, del permís per fer un concert durant els actes de la Diada. Pla ha explicat que es va demanar el permís el juliol i ha demanat solucions a l'equip de govern.

El membre d'Endavant Marçal Pla ha explicat que la Diada Nacional és per l'entitat un dia de lluita i de commemoració i ha denunciat l'actual situació del país, 'amb els drets nacionals trepitjats per la sentència de l'Estatut', i amb els drets socials retallats amb els contínus decrets de l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero. Pla ha reclamat que la ciutadania es mobilitzi per l'Onze de Setembre.


Esperem que tot el poble de Sant Cugat surti al carrer per reclamar els drets nacionals i socials que ens estan retallant.


Endavant, que forma part de la Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI), s'ha sumat a les crítiques a l'Ajuntament per la concessió, un dia abans, del permís per fer un concert durant els actes de la Diada. Pla ha explicat que es va demanar el juliol i ha reclamat solucions a l'equip de govern.

Demanem a l'Ajuntament que deixin de jugar a aquest joc de donar permisos a l'últim moment.


La CUP ha denunciat aquest dimecres la situació a Cugat.cat i ha destacat que creuen que hi una 'voluntat política' al darrera en contra d'aquest col·lectiu.

Pla ha explicat que Endavant se sumarà a l'ofrena floral d'homenatge a Rafael Casanova i que a la tarda s'afegiran a la manifestació de Barcelona.

Adrià Claramunt
Noticia difosa el 10/set/10