dimecres, 14 d’abril del 2010

Roda de premsa de presentació


Aquest passat dilluns 12 d’abril de 2010 hem dut a terme la presentació de la nova assemblea d’Endavant (OSAN) de Sant Cugat del Vallès en una roda de premsa davant de diferents mitjans locals.

Endavant (OSAN) és una organització política amb presència arreu dels territoris dels Països Catalans que emmarcada dins del moviment de l’Esquerra Independentista, treballa per la independència i el socialisme mitjançant la generació de discurs, l’articulació i dinamització de propostes polítiques, etc.

A Sant Cugat del Vallès de moment les nostres principals prioritats seran les d’aprofundir en dinàmiques de treball dirigides a denunciar per una banda el sistema capitalista, en el context de crisi actual, i per l’altra el projecte de la Unió Europea i totes les seves implicacions.

Hem creat un blog a Internet (endavantsantcugat.blogspot.com) on anirem publicant tot allò referent a la nostra activitat. A més a més a principis de maig durem a terme un acte públic de presentació al Casal Popular la Guitza que acompanyarem d'un col•loqui per debatre sobre la Unió Europea i la seva situació actual.